Te¿ mam pare ma³ych wgniotek. Mo¿e siê skuszê :) W domu mam ca³± butlê CO2 wiêc mogê ca³e auto spryskaæ :D
Te¿ mam pare ma³ych wgniotek. Mo¿e siê skuszê :) W domu mam ca³± butlê CO2 wiêc mogê ca³e auto spryskaæ :D
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Próbowa³em w e36 na masce jakim¶ sprayem (chyba by³o tego 500ml) i niestety nie zadzia³a³o.
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Takie co¶ dzia³a tylko na rozleg³e wgniecenia o bardzo ³agodnych krawêdziach - jak macie bardziej ostre wgniecenie, np po naro¿niku drzwi innego auta, to niestety nie pomo¿e![]()
Adam - jak co¶ to znalaz³em fajny warsztacik w Krakowie, co "niemal wszystko" s± w stanie poprawiæ/od¶wie¿yæ na aucie.
Akurat widzia³em ich efekty i nie powiem .... wiedz± co robi± (w przeciwieñstwie do 95% miejscowych blacharzy-lakierników).
Jak co to Cie do nich mogê zaprowadziæ z tym twoim rzêchem ;D ;D ;D .
Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...
Tak siê sk³ada ¿e tanio oferujê pe³ne butle z CO2 - w butlach o pojemno¶ci: T-6.kg za 130.PLN/szt oraz T-40.kg za 350.PLN/szt :] dla forumowiczów zawsze zni¿ki![]()
us³ugi i bezpieczeñstwo IT
BMW E32 750iA '91 (magia V12) | Ex: BMW E32 735i '87
Honda VT 1100 chopper
Schematy E32 (czytelna lista plików)
...a takich 0,5kg nie masz? ;)
Zamra¿acze w pojemnikach 500ml mo¿na kupiæ w sklepach z czê¶ciami elektronicznymi, u¿ywam takich w elektronice :)
locky a gdzie w UK takie mo¿na dostaæ ? ja chêtnie bym kupi³, mam na drzwiach ma³e wgniecenie i pasuje do tej metody ale zamiast co2 mia³em powietrze w sprayu które równie¿ zostawi³o co¶ ala lód, lecz niestety nie zadzia³a³o.
potrzebujê co¶ zimniejszego.
Jak mi zale¿y na czasie i nie chce mi siê czekaæ na czê¶ci itp. to zaopatruje siê w Maplin Co prawda nie najni¿sze ceny ale pod rêk± ;). Zamra¿a do -50
Niestety, ga¶nic (jeszcze) nie sprzedajê :] --- mam na obecn± chwilê kilka gazów technicznych: CO2, Argon, Argon+CO2=Carbon/CarboMix, Tlen - w warsztacie samochodowym zawsze który¶ mo¿e siê przydaæ :DZamieszczone przez Cychol
Bêd± cieplejsze dni i bêdzie mi siê nudzi³o to popróbujê wykorzystaæ tak± mniejsz± butlê (T6) z CO2 i zobaczê na ile siê sprawdzi.
us³ugi i bezpieczeñstwo IT
BMW E32 750iA '91 (magia V12) | Ex: BMW E32 735i '87
Honda VT 1100 chopper
Schematy E32 (czytelna lista plików)